2014-01-21 09:07:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ön fürge és értelmes

Napi horoszkóp január 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Unalmasan indul ez a napja, de mindig van rá módja, hogy tegyen ez ellen. Ma is éppen ön az, aki mások életébe is fényt és varázslatot képes vinni. Lehet, hogy ehhez elég néhány szó, pár aprósütemény, vagy egy édes csók.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobban kellene koncentrálnia a munkájára! Hajlamos lehet ugyanis mindenfélét összekeverni, és ez a kicsi gubanc a későbbiekben egészen nagy gubanccá módosulhat. Ön tehetséges ember: használja a készségeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön fürge és értelmes, nem csoda, ha ma is mindenben egy lépéssel a kollégái előtt jár. Ön nemcsak azt teszi meg, amit ma megtehet, hanem még a holnapnak is elébe megy. Jól teszi: holnap szüksége lesz a szabadidejére!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Váratlan szép ajándékot adhat vagy kaphat a mai napon. Bizonyos szempontból ez mindegy is, hiszen a lényeg a szeretet áradásának a megtestesülése két ember között. Ezért jól teszi, ha elébe megy, és meglep valakit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön szereti magát a középpontban érezni, ám ne sértődjön meg, ha mások ma nem csak önnel foglalkoznak. Ez még nem jelenti azt, hogy elfeledkeztek önről, vagy mellőzni akarnák. A háttérben állásnak is megvannak az előnyei.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kár magában morfondíroznia, úgysem fogja tudni kitalálni, mit gondolhatnak önről mások. A magányos tépelődéseivel úgyis csak fokozná magában a rossz gondolatokat. Inkább álljon elő a kételyeivel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mosolyogjon akkor is, ha nem érzi éppen tökéletesen boldognak magát. Tapasztalni fogja, hogy ez a mosoly visszafelé is hat, és a boldogsághormonok termelődése megindul az agyában. Sőt: hamarosan visszamosolyognak önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy alapos szemléletváltásra lenne szüksége ahhoz, ha változtatni szeretne az életén. Talán különösnek fogja találni, de elsősorban a hangok terén van szüksége változtatásra. A zaj, ami önt körülveszi, túl sok. Még ha zenének mondják is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma végre kreatívnak és alkotónak érezheti magát. A munkáját is élvezetesnek, mi több, hasznosnak találhatja. Örömét leli abban, ha másoknak segíthet. Ha ezt még ráadásul a munkáján keresztül teheti meg, mi oka is lenne a panaszra?

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A harag, mint mindig, most is rossz tanácsadó lehet. Ön se haragudjon arra, aki megbántotta. Még nagyobb hiba lenne azonban arra haragudnia, akit ön bántott meg. Gondolkozzon csak el, ki is lehetett az? Könnyít a lelkén, ha bocsánatot kér.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jobb lenne lakatot tennie a szájára, különösen akkor, ha már maga is mértéken felülinek találja a rossz szavakat. A gépiesség is oka lehet ennek. Hagyja el a rutint! Keressen új utakat! Vigyázat: önnél a másság is lehet rutinos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma megint tanújelét adhatja híres empatikus képességének. Szerelemmel, szeretettel fordul valaki felé, hát nem csoda, ha megérzi, meghallja annak a gondolatait. A kívánságának is elébe mehet így. És miért is ne tenné meg?

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: